top of page

Ultrageluid behandelingen

Uit onderzoek blijkt dat laagfrequente ultrageluid een waardevol middel is om de effectiviteit van professionele huidverzorging te verbeteren. Het apparaat zendt ultrasone geluidsgolven onder een gepulseerde vorm uit. Door de snelle beweging ontstaat wrijvingswarmte (micromassage) en is er een betere doorbloeding van de huid. Met deze pijnloze gezichtsbehandeling wordt de stofwisseling van uw huid in de diepere huidlagen gestimuleerd met als gevolg dat ook de productie van collageen en elastine vezels gestimuleerd wordt. Hierdoor wordt uw huid gladder en rimpels vervagen. Laat jezelf daarom nu verwennen met een ultrasound gezichtsbehandeling,

evt met decolleté en/of andere lichaamsdelen.

Daarnaast nu als aanbieding bij ons krijg je een verzorgend gezichtsmasker met de natuurproducten van Ilcsi er gratis bij.

Oxygen behandeling.

Uw huid zal gevoed en gehydrateerd aanvoelen, de cel vernieuwing en huid regeneratie gestimuleerd.Zuurstof is primair verantwoordelijk voor de gezondheid en het behoud van de cel structuur in het menselijk lichaam.


Voldoende zuurstof met een goede kwaliteit zorgt ervoor dat zich collageen vormt en versterkt de elastine vezels van de huid.

Zuurstof verbetert de doorbloeding. Als zuurstof direct in de huid wordt ingebracht, ontstaat er in het weefsel en de cellen een zeer gerichte doorstroming. De constitutie van de huid verbetert daardoor onmiddellijk en voor langere tijd.Zuurstof behoedt de cellen tegen vroegtijdige degeneratie en verbetert de elasticiteit door een netwerk van collageen en elastine.

Fruitzuur behandeling.

Fruitzuren hebben een diep reinigende werking op de huid. De huid wordt als het ware iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.


Deze (kuur)behandeling is gericht op verbetering van de huid en bied uitstekende resultaten, in het bijzonder bij:

– een droge huid

– acne (acnelittekens)

– de oudere huid (kleine rimpeltjes)

– verdikte hoornlaag

– ouderdomsvlekken

– hyper pigmentatie

– rokershuid

Wekenlang gladde benen en een haar vrije bikinilijn

klinkt je als muziek in de oren, dan maak maar snel een afspraak 0682373895

NU speciaal in de aanbieding

Onderbenen €19,

benen geheel €39,

bikinilijn €19,

oksels €19,

armen €19

Massage met FACEMASTER.

Regular facials and face massages boost cell regeneration,

increase blood and oxygen flow.

The results speak for themselves: glowing, healthy skin!

Wekenlang plezier van mooie geverfde wimpers of wenkbrauwen.

Geef je wimpers een mooie zwarte kleur zodat je er altijd opgemaakt uitziet. Handig bijv. als je op vakantie gaat. Geen zin om elke dag je wenkbrauwen bij te tekenen omdat ze te licht zijn met verven heb je wekenlang plezier van mooie wenkbrauwen.

Zie diverse afbeeldingen hier onder

bottom of page