KingArt&Beautysalon

Heerlijk ontspannenmoment voor u, natural skincare en Art.

Wekenlang plezier van mooie geverfde wimpers of wenkbrauwen. Geef je wimpers een mooie zwarte kleur zodat je er altijd opgemaakt uitziet. Handig bijv. als je op vakantie gaat. Geen zin om elke dag je wenkbrauwen bij te tekenen omdat ze te licht zijn met verven heb je wekenlang plezier van mooie wenkbrauwen.
Ultageluid apparaat
Ultrageluid apparatuur voor gezichtsbehandelingen

Uit onderzoek blijkt dat laagfrequente ultrageluid een waardevol middel is om de effectiviteit van professionele huidverzorging te verbeteren. Het apparaat zendt ultrasone geluidsgolven onder een gepulseerde vorm uit. Door de snelle beweging ontstaat wrijvingswarmte (micromassage) en is er een betere doorbloeding van de huid. Hierdoor wordt de stofwisseling in de diepere huidlagen gestimuleerd met als gevolg dat ook de productie van collageen- en elastine vezels wordt gestimuleerd.

laat jezelf verwennen met een ultrasound gezichtsbehandeling. Met deze pijnloze gezichtsbehandeling worden door middel van geluidsgolven werkende voedingsstoffen zonder huidirritatie diep in de huid gebracht tegen bestrijding van onder andere rimpelvorming, couperose, littekens en acne. Door het behandelen van de huid met ultrageluid worden tussenruimten tussen de cellen wijder waardoor afvalstoffen beter afgevoerd worden. De aanmaak van nieuwe cellen bevordert de kwaliteit van het bindweefsel, collageen en elastine vezels waardoor de huid gladder wordt en rimpels vervagen. Deze behandeling is geschikt voor het gezicht, decolleté en lichaam. Daarnaast krijg je een verzorgend gezichtsmasker gebaseerd op natuurproducten van Ilcsi.KingArt&Beautysalon is een professioneel schoonheidssalon met Hongaarse invloeden dat unieke mogelijkheden aanbiedt
Oxygen behandeling.
Uw huid zal gevoed en gehydrateerd aanvoelen, de celvernieuwing en huidregeneratie gestimuleerd.Zuurstof is primair verantwoordelijk voor de gezondheid en het behoud van de celstructuur in het menselijk lichaam.

Voldoende zuurstof met een goede kwaliteit zorgt ervoor dat zich collageen vormt en versterkt de elastinevezels van de huid.
Zuurstof verbetert de doorbloeding. Als zuurstof direct in de huid wordt ingebracht, ontstaat er in het weefsel en de cellen een zeer gerichte doorstroming. De constitutie van de huid verbetert daardoor onmiddellijk en voor langere tijd.Zuurstof behoedt de cellen tegen vroegtijdige degeneratie en verbetert de elasticiteit door een netwerk van collageen en elastine.
Fruitzuur behandeling.
Fruitzuren hebben een diepreinigende werking op de huid. De huid wordt als het ware iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.

Deze (kuur)behandeling is een echte winterbehandeling en is gericht op een positieve beïnvloeding van de huid. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van Alpha Hydroxy Acids (= fruitzuren).

De behandeling geeft geweldige resultaten, in het bijzonder bij:
– een droge huid
– acne (acnelittekens)
– de oudere huid (kleine rimpeltjes)
– verdikte hoornlaag
– ouderdomsvlekken
– hyperpigmentatie
– rokershuid

Wekenlang gladde benen en een haarvrije bikinilijn klinken je als muziek in de oren,dan maak maar snell een afspraak 0682373895
Onderbenen waxen €15,benen geheel €30,bikiniljn €15, oksels €15, armen €15
Massage met FACEMASTER.
Regular facials and face massages boost cell regeneration, increase blood and oxygen flow. The results speak for themselves: glowing, healthy skin!